Sajna a mai utazásnak lőttek, ezért marad a jól megérdemelt pihenés az intenzív havazás okozta hólapátolás nemes feladatával..
Kellett nekünk ház mögötti garázs, plussz 60 négyzetméter hólapátolási feladattal..
Múlt héten hézi kolbászcsinálás volt a program...Nem kell nagy dologra gondolni, 50 kg húst áldoztunk erre a célra, egy tuti kolbász recepttel, melynek főszereplője egy előre elkészített fűszerkeverék.Csípős házikolbász művésznévre hallgat, és Böllér a keverék családfája..Kis fokhagyma és ízlés szerinti köménymag kell hozzá az egyértelmű sómennyiségen kívül..Tessék csak kipróbálni, megéri.Ma hoztam haza a füstölőről, meg kell hagyni isteni illatot varázsolt a garázsba.
Amennyiben valakit érdekel eme projekt részletesebben, írja meg .(egyáltalán olvassa ezt valaki???)